Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Reanimeer uw spaargeld

kies voor een termijnrekening

 

De rente staat al enige tijd erg laag en het valt niet te voorspellen wanneer dat gaat keren. Dat maakt lenen goedkoper, maar uw spaargeld ligt als het ware in coma. De opbrengst van een klassieke spaarrekening is vandaag minimaal. De meeste financiële instellingen vergoeden het wettelijk minimum van 0,01% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie.

Wilt u uw spaargeld reanimeren en uw kapitaal beschermen? Dan is een belegging op korte tot middellange termijn in een termijnrekening een interessant alternatief. Groot verschil met een spaarrekening is wel dat uw geld gedurende de volledige looptijd vaststaat. U behoudt daarom best nog een buffer voor onverwachte uitgaven.

Drie uitstekende redenen om een termijnrekening bij Nagelmackers te openen

  • Nagelmackers biedt 1,5% bruto rente op termijnrekeningen van 5 tot 10 jaar en behoort daarmee tot één van de beste op de markt. Op een termijnrekening van 4 jaar krijgt u 1,20% bruto rente en kiest u voor een looptijd van 3 jaar dan bedraagt de bruto rente 1%. Jaarlijkse bruto rentes zijn onderworpen aan de roerende voorheffing van 27%. Op 1 januari 2017 stijgt het standaardtarief van de roerende voorheffing van 27% naar 30%. Klik hier en ontdek meteen onze interessante tarieven.
  • Uw rentevoet is gewaarborgd gedurende de volledige looptijd van uw termijnrekening.
  • Het openen van een termijnrekening is volledig gratis.

En wist u dit al?

Wist u dat er twee soorten termijnrekeningen bestaan? Bij een termijnrekening met distributie ontvangt u, naargelang uw keuze, maandelijks, trimestrieel, semestrieel of jaarlijks de reële interesten op uw kapitaal. Bij een termijnrekening met kapitalisatie worden uw interesten gekapitaliseerd tot aan de eindvervaldag van uw termijnrekening.

 

Eén klik volstaat

 

Open gratis een termijnrekening in elk Nagelmackers-kantoor.

Ontdek er één in uw buurt

Als cliënt kunt u ook meteen een afspraak boeken in de agenda van uw adviseur. Of u gaat zelf aan de slag en sluit een termijnrekening af via uw Online Banking. Snel en handig.

 

Essentiële informatie

Indien u interesse hebt in een termijnrekening is het belangrijk alle voorwaarden en de essentiële informatie daarover te raadplegen. Raadpleeg hier het reglement termijnrekening en de promotiefiche termijnrekening.
Een termijnrekening valt onder het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat uw belegde kapitaal beschermd wordt tot een bedrag van 100.000 euro per persoon en per bank. Alle details vindt u op www.beschermingsfonds.be.