Hoe open ik een nieuwe rekening ?

1. Klik op 'Mijn Rekeningen'. Klik vervolgens rechts bovenaan op de groene knop '+ Nieuwe rekening openen'.
  2. Op het volgende scherm krijgt u de keuze (zichtrekening, spaarrekening …). Klik op Bekijken om de verschillende rekeningen van dat type te bekijken die aangepast zijn aan jouw profiel.
  3. Hebt u de rekening gevonden die u wenst? Klik dan op 'Openen'
  4. Op het volgende scherm kiest u de 'Naam van de cliënt' en 'Frequentie' (van uw rekeninguittreksels). U kunt uw rekening ook een alias geven. Die is enkel zichtbaar in uw Online Banking.
  5. Vervolgens krijgt u de Acceptatievoorwaarden, samen met het reglement en de wettelijke informatie. U bevestigt ervan kennis te hebben genomen door het vakje aan te vinken.
  6. Indien u een spaarrekening opent, duidt u aan of u per post de Essentiële spaardersinformatie wenst te ontvangen. Klik daarna op 'Ondertekenen'.
  7. Ten slotte dient u de opening van de rekening te finaliseren met behulp van uw kaartlezer. Volg daarvoor de instructies op het scherm.
  8. Uw nieuwe rekening wordt verwerkt. U kunt ze ten laatste de volgende bankwerkdag in gebruik nemen.
  9. Klik op 'OK ' om terug te keren naar uw bestaande rekeningen.