Hoe krijg ik toegang tot Online Banking ?

Ga naar nagelmackers.be en klik op de knop Online Banking rechtsboven op de homepagina.

Image removed.

Neem uw op uw naam geregistreerde debetkaart/Online Banking-kaart en uw kaartlezer of uw smartphone  met itsme® bij de hand en vul uw kaartnummer in.

Indien uw browser cookies aanvaardt en u het veld Kaartnummer bewaren aanvinkt, wordt uw kaartnummer automatisch ingevuld bij uw volgende sessie.

Klik vervolgens op Aanmelden met itsme® of Aanmelden met uw kaartlezer. U wordt naar een nieuw scherm geleid waarin u zich veilig kunt aanmelden in Online Banking.

Bij uw eerste aanmelding dient u de Algemene Voorwaarden van de bank te aanvaarden. Zodra u dit gedaan hebt, is uw Online Banking-contract actief.

Voor uw volgende sessies is aanmelden met uw gebruikerscode ook mogelijk.

Uw gebruikerscode vindt u in Beheer > Mijn contract > Mijn contractgegevens.