Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Een nieuwe wending

Eric (42) en Elise (37) waren allebei gescheiden toen de vonk tussen hen oversloeg. Ze timmerden hard aan hun carrière tot een aantal gebeurtenissen hen deed stilstaan bij hun leven en wat ze nu echt wilden. Nagelmackers hielp hen klaar te zien.

De buik vol van druk druk druk

Toen Eric en ik elkaar leerden kennen, waren we enkele jaren gescheiden en alleenstaande ouder van een zoon en een dochter. Hij was vennoot in een groot advocatenbureau, ik was aan de slag als kinesitherapeut in een groepspraktijk. De vonk sloeg over toen Eric in behandeling was voor een sportblessure. Ons leven was razend druk, we werden een beetje geleefd, maar het lukte om alle balletjes in de lucht te houden. Tot ik zwanger werd en enkele maanden later mijn moeder overleed aan kanker. Voor ons wat dat een signaal om op de rem te gaan staan. Wilden we zo hectisch blijven leven?

“Onze financiële beslissingen brachten rust in ons leven, en een vernieuwde blik op al het moois dat nog moet komen.”

Elise

Tussen droom en daad

Met een derde kind op komst, moesten we op zoek naar een ruimere woning. Ik wou graag meer tijd met het gezin doorbrengen, maar toch nog blijven werken. Eric was de dossiers over fusies en overnames beu en snakte naar een nieuwe professionele uitdaging. En we droomden er ook stiekem van om enkele maanden met een camper rond te trekken door Australië met het volledige gezin. Veel plannen, maar was dat allemaal financieel haalbaar?

Uw financieel routeplan

Waar wilt u naartoe, waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt.

Lees verder

De weg naar realisme

Ons gesprek met Simon, onze adviseur bij Nagelmackers bracht klaarheid. Aan de hand van de Financiële Routeplanner bekeek hij onze financiële situatie. Hij luisterde aandachtig naar onze plannen en opende nieuwe perspectieven: een intense oefening die ons deed nadenken over wat we écht wilden doen met ons leven. Dat groter huis hebben we uiteindelijk gevonden. Vandaag is Eric aan de slag als zelfstandig jurist in de sector Duurzame Ontwikkeling en heb ik een eigen yogastudio aan huis. Een win-win voor het hele gezin. Simon werkte een globale constructie uit, inclusief krediet en een evenwichtige beleggingsportefeuille met het oog op ons pensioen. Al die beslissingen hebben rust gebracht in ons leven, en een vernieuwde blik op al het moois dat nog moet komen. En Australië? Wie weet binnen enkele jaren, no worries.

Wat is uw doel? Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een financieel routeplan op dat u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak

Meer verhalen