Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

  • Home
  • Uw financieel routeplan

Uw financieel routeplan

Een handige tool die u en uw adviseur of private banker begeleidt tijdens een of meerdere persoonlijke gesprekken over uw vermogen. Hij helpt u de juiste vragen te stellen en stil te staan bij een aantal zaken.

De Financiële Routeplanner is een aanpak voor vermogensplanning en beleggingsadvies die vertrekt vanuit uw persoonlijke situatie. U doorloopt daarbij drie fasen.

1

frp-step-1.png

Wat is uw bestemming?

Om te beginnen lijsten we uw financiële doelstellingen op, brengen uw huidige financiële situatie in kaart, spreken we over uw kennis en ervaring met betrekking tot beleggen en gaan na wat uw beleggerstemperament is.


2

frp-step-1.png

Wat is uw vertrekpunt?

Op basis van een financiële analyse worden vervolgens uw huidige beleggingen afgetoetst aan uw beleggerstemperament en toegekend aan uw doelstellingen. U weet nu waar u staat en welke weg u nog moet afleggen om uw doel te bereiken.

3

Welke route volgt u het best?

Als sluitstuk ontvangt u een concreet advies op maat over welke oplossingen en mogelijkheden u hebt om uw doel te bereiken. Na bespreking en aanpassing van dat voorstel, stippelen we samen een persoonlijke financiële strategie uit.

frp-step-3.png

Meer weten over de Financiële Routeplanner?

Download hier het dossier en kom alles te weten over deze innovatieve aanpak.

Download het dossier

Wacht niet langer om uw dromen te realiseren. Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Hij stelt u graag een persoonlijk plan voor op maat.

Maak een afspraak