Ambitie om te groeien

U wilt vooruit in het leven en zit boordevol plannen? U droomt ervan binnen enkele jaren een vakantiehuis te kopen? U timmert hard aan de weg en wilt daar later de vruchten van plukken? Wij zijn graag de betrouwbare financiële partner die u daarin begeleidt.

Baken uw grenzen af

Bij het beheer van uw vermogen is het erg belangrijk dat u de grenzen aanduidt van het risico dat u wenst te nemen. Bent u bereid een bepaald risico te nemen met het oog op een hoger rendement? Of verkiest u bescherming van uw kapitaal in ruil voor een meer bescheiden, maar wel gewaarborgd rendement? Wellicht is het een mix van beide. De Financiële Routeplanner helpt u deze vragen beantwoorden zodat u steeds oplossingen kiest die aansluiten bij uw beleggersprofiel en -temperament.

Uw financieel routeplan

Waar wilt u naartoe, waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt.

Lees verder

Kies een plan dat uw vermogen doet groeien

U bruist van de ideeën, bouwt volop aan uw toekomst en hebt de ambitie om uw vermogen op lange termijn te zien groeien. U vindt het belangrijk een bepaalde reserve in te bouwen, bijvoorbeeld voor de opbouw van uw pensioen, maar u bent ook bereid voor een aanzienlijk deel van uw vermogen een berekend risico te nemen met het oog op een hoger rendement op lange termijn.

In dat geval zal uw vermogensplan voornamelijk ingevuld worden met groeiproducten, aangevuld met enkele beschermingsproducten. Het aanbod beleggingsproducten is ruim en divers. Uw risico-appetijt zal aangeven welk type beleggingsproducten het best in uw vermogensplan (risicoprofiel) passen.

Uw adviseur licht u graag ons gamma sparen & beleggen toe zodat uw vermogensplan naadloos aansluit bij uw doelstellingen.

What is your financial capacity?

When you want to find out quickly wether you can afford the property. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil, ad?

Start a quick simulation

Wat is uw doel? Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een financieel routeplan op dat u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak